Werken bij?

Studenten voor Evenementen is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een flexibele en veelzijdige bijbaan in de evenementenbranche? Dan ben je bij Studenten voor Evenementen aan het juiste adres.  

Je werkt op verschillende evenementen, beurzen en congressen en wij bieden jou daarmee een uitdagende werkomgeving. Door de stimulatie van collega’s word je geprikkeld steeds weer het beste uit jezelf te halen. De bijbaan is goed te combineren met een studie, want je werkt op basis van oproep. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent via ons systeem en de planners op kantoor laten je weten wanneer je definitief bent ingeroosterd.  

Van jou verwachten we dat je zelfstandig en flexibel bent en dat je service en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Jij hebt affiniteit met de evenementenbranche en je voelt je thuis in een professionele omgeving waar ambitie geen vies woord is. Je zult bijvoorbeeld aan de slag kunnen als horeca- of hospitalitymedewerker of juist als evenementcrew. Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan nu direct naar een functie bij Studenten voor Evenementen!


Het actuele overzicht van de vacatures bij Studenten voor Evenementen:

Eventcrew: In- & Outdoor

Commercieel stagiair(e)

Direct inschrijven?

Schrijf je hier in >>

Event foto's

foto1foto1foto1foto1foto1